Fotoalbums

Een tastbare herinnering van jullie mooiste dag!

Als jullie de mooiste foto’s hebben uitgezocht, willen jullie vast ook een album waarin deze foto’s tot hun recht komen en dat je aan iedereen kunt laten zien. Het verhaal van jullie mooiste dag, verwerkt in een prachtig design trouwalbum Als jullie dat willen verzorg ik graag jullie trouwalbum. Dit kunnen jullie ook na de bruiloft nog besluiten. Tijdens ons kennismakingsgesprek neem ik diverse trouwalbums en stalen mee, zodat jullie verschillende albums en materialen kunnen zien en voelen.

Hoe ga ik te werk
Na dat ik jullie dag heb vast gelegd, ontvangen jullie van mij digitaal de foto’s. Jullie maken een selectie van de foto’s die jullie het meeste aanspreekt. Net die ene lach, of die blik… Dat zijn keuzes die jullie het beste kunnen maken. Uit deze selectie kiezen jullie een aantal foto’s die jullie in een album willen. Vaak zijn dit de foto’s die het verhaal vertellen van jullie dag.
Voordat het album gedrukt wordt, krijgen jullie altijd de opmaak te zien, waarop jullie commentaar kunnen geven. Missen jullie nog foto’s in het album, of staan er foto’s in die jullie er liever niet in willen, dan pas ik dit aan. Dit doen we net zo lang totdat het helemaal perfect is, want het wordt jullie album, waar jullie nog vaak in willen kijken en laten kijken. Dan moet het toch helemaal naar jullie zin zijn!

Verschillende albums
Jullie kunnen kiezen uit verschillende albums. Er is voldoende keuze in bijvoorbeeld omslagen zoals: linnen of echt leder en er zijn ook diverse mooie fotocovers mogelijk. Daarnaast kunnen jullie de kleur en het aantal pagina’s kiezen. Deze keuzes kunnen nog gemaakt worden nadat de foto’s geselecteerd zijn.

Ouderboekjes
Naast een mooi album voor jullie zelf, is het mogelijk ouderboekjes te bestellen. Een klein boekje wat een kopie is van het trouwalbum. Ideaal om cadeau te geven aan je (schoon)ouders als een herinnering aan jullie prachtige dag.

Prijzen trouwalbums
De digitale trouwalbums zijn er door de verschillende keuzes in verschillende prijsklassen. Er is al een erg mooi trouwalbum vanaf Euro 399,-

DeBruiloftFotograaf-12060

DeBruiloftFotograaf-12058

DeBruiloftFotograaf-12056

DeBruiloftFotograaf-12048

DeBruiloftFotograaf-12038

DeBruiloftFotograaf-12037

DeBruiloftFotograaf-12035

DeBruiloftFotograaf-12167

DeBruiloftFotograaf-12110

DeBruiloftFotograaf-12095

DeBruiloftFotograaf-12092

DeBruiloftFotograaf-12086

DeBruiloftFotograaf-12069

DeBruiloftFotograaf-12063