De Fotograaf

Mijn naam is Erik Wardekker. In 1998 heb ik een mooie reis door Australië gemaakt en is mijn interesse voor fotografie enorm gegroeid. En sinds enkele jaren durf ik mijzelf ook wel fotograaf te noemen.

fo·to·graaf (de; m,v; meervoud: fotografen), 1. iem. die (beroepshalve) foto’s maakt

Ok, dan weet je wat een fotograaf volgens de Van Dale is, maar nog niet wie ik ben! Ik lees graag een goed boek, laat me graag meenemen in de settings van films en series en mag ook graag nieuwe gadgets uitproberen; dat zijn dingen die mij typeren. Maar er is meer, veel meer. Ik ben vader van twee mooie jongens, Steijn en Guus, en al weer enkele jaren getrouwd met Cindy. Ik ben een gevoelsmens met veel passie en empathie.

Een goede foto laat zien dat er contact is tussen de fotograaf en de gefotografeerde. Voor mij is dat contact dan ook enorm belangrijk: net als jij waarschijnlijk, vind ik het fijn om een ongedwongen en ontspannen manier van omgaan met elkaar te hebben. Dat komt de foto’s alleen maar ten goede!​ Bruiloften zijn altijd een feestje. Wanneer ik al die mensen bij elkaar zie, vaak ook mensen die bijna nooit op de zelfde plek bij elkaar zijn, zie je al die emoties en liefde. Een groot gezelschap, lekker eten en veel bijzondere momenten die ik vast kan leggen en zo een eeuwige herinnering vormen aan die ene dag dat iedereen bij elkaar was.

 

De Bruiloft Fotograaf

 

De Fotograaf