Denessa en Sven
 • Denessa en Sven

 • Bruiloft op 3 juni 2016

Het plannen van onze trouwdag ging ons best goed af! Maar we misten 1 belangrijk element! Wie zou onze mooie dag vastleggen? Erik kwam langs voor een eerste gesprek! Dat was heel fijn, relaxed en vooral duidelijk! Wat konden wij verwachten van Erik en hij van ons! We voelden ons zo op ons gemak dat we al snel een beslissing hadden genomen; Erik zou op onze dag de foto’s maken! Op onze dag zorgde Erik ervoor dat je je op je gemak voelde tijdens zowel de shoot, feest en bij de ceremonie. Heel ontspannen, gezellig, leuk maar zeker ook professioneel! De foto’s zijn dan ook erg mooi geworden! Ook het contact na de bruiloft was goed en alles werd mooi afgerond!Erik hoorde dan niet bij onze familie en vriendenclub die ieder een deel hadden in onze trouwdag, maar door zijn relaxte, enthousiaste en professionele houding voelde het voor ons alsof er een vriend bij was die toevallig ook fotograaf is!

Karen en Sander
 • Karen en Sander

 • Bruiloft op 3 september 2015

Beste Erik,

Je was van begin tot eind een aanwinst voor onze bruiloft! We waren onze zoektocht naar een fotograaf nog niet eens begonnen (er is zoveel te regelen als je gaat trouwen) toen jouw berichtje kwam met de vraag of je iets voor ons kon betekenen. We hadden eigenlijk nog nooit echt kennisgemaakt, ondanks dat we voor hetzelfde bedrijf werkten.

Na het kennismakingsgesprek was het voor ons duidelijk: jij zou onze fotograaf worden. Je straalde zoveel plezier en passie uit en was heel open en eerlijk over wat je voor ons kon betekenen. Het prettigste van alles vonden wij dat je onze wensen zo duidelijk voorop stelde en alle mogelijke opties besprak zonder ons een bepaalde kant op te sturen.

Tijdens de dag voelden wij ons op ons gemak bij de fotosessie en alle foto’s die gedurende de hele dag gemaakt werden. Gelukkig voelden onze gasten zich ook op hun gemak bij jou. Van sommige foto’s kan ik me niet eens herinneren dat je deze gemaakt hebt.

Ontzettend leuk vonden we de manier waarop je de foto’s (op USB-stick) liet bezorgen bij ons (we verklappen niets 😉 ). Toen we het fotoboek ontvingen waren we heel blij met het resultaat; een prachtige herinnering van onze bijzondere dag.

Vooraf was je voor ons één van de duurste dingen, achteraf vanwege het resultaat één van de waardevolste.

Hartelijk dank voor alles.

Liefs Karen & Sander

Laura en Lucky
 • Laura en Lucky

 • Bruiloft op 3 juli 2015

Beste Erik,

Wij vonden het zoeken naar een goede fotograaf een moeilijke opgave. Hoe weet je of iemand goed is? Vanaf het eerste gesprek hadden we bij jou een fijn gevoel. De ‘klik’ was er. Jij dacht mee met onze wensen en plannen en hoe die het beste tot stand konden worden gebracht. Wat daarvoor nodig was en hoe we dat qua tijd konden inpassen in de dag.

Op de dag zelf ben je niet alleen onze fotograaf geweest. Je was chauffeur, wandelende kapstok en je hebt voor genoeg water gezorgd tijdens de fotosessie, want wat was het heet! Doordat je je tijdens de bruiloft zo makkelijk mengt tussen de gasten, word je nauwelijks opgemerkt. Dit heeft tot prachtige foto’s geleid.

Maar ook na de bruiloft blijf je betrokken. Je hebt ons trouwalbum verzorgd. Wij zijn ontzettend blij met dit album. Het is een weergave van onze dag en we kunnen elke keer weer opnieuw genieten van de dag als wij dit album bekijken.

Beste Erik, jouw betrokkenheid en servicegerichtheid maken jou bijzonder. Jij hebt onze dag onvergetelijk gemaakt. Jij bent niet zomaar een fotograaf. Je denkt mee, je anticipeert en je bent daarnaast ook ontzettend sociaal. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Ga vooral zo door!

Wij wensen je heel veel succes in de toekomst en wie weet komen we elkaar nog eens tegen!
Veel liefs,

Lucky & Laura

Mirelle en Tom
 • Mirelle en Tom

 • Bruiloft op 8 mei 2015

Alles wat we zochten en wensten in een fotograaf heb je waargemaakt. Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke fotograaf, die op de achtergrond aanwezig is en afstand bewaard zoek dan vooral verder. Erik is in de eerste plaats een warm en hartelijk mens. Dat zorgt ervoor dat je hem al snel laat delen in al je wensen, ideeën en voorkeuren. Voor ons voelde Erik dan ook als een onderdeel van onze dag. We hoefden niets uit te leggen en nergens aan te denken, hij had alles op orde. De tip voor een 2e fotograaf bleek bleek een goede te zijn, dit raad ik echt aan iedereen aan. Ik had nooit gedacht dat ik me zo comfortabel tijdens een lingerieshoot zou voelen, maar bij Erik was het ontspannen en vooral heel gezellig. Alles ging in overleg, wij zouden deze fotograaf bij iedereen aanraden. Uiteraard niet enkel om zijn fijne persoonlijkheid maar zeker ook om zijn prachtige foto’s met oog voor details. Niet alleen wij, ook onze gasten hebben van je aanwezigheid genoten.

Bedankt dat jij onze dag voor altijd hebt vastgelegd!!

Maaike en Jerry
 • Maaike en Jerry

 • Bruiloft op 22-05-2015

Beste Erik,
22 mei 2015… Onze grote dag!
Een hoop te regelen natuurlijk: locatie, taart, jurk en pak vonden we allemaal vrij gemakkelijk. De fotograaf zagen we als lastiger om te kiezen, want wat maakt nu een goede fotograaf? We vonden onszelf hierin ook nogal een uitdaging, omdat we het ook niet zo heel leuk vinden om gefotografeerd te worden. Maar uiteraard wilden we wel graag onze mooie dag vastgelegd hebben!
We kwamen bij jou via ons schoonzusje en we hadden gelijk vertrouwen in je. Je bent gewoon een aardige vent, veel humor, hebt goede ideeën, kwam met veel voorstellen en tegelijkertijd stelde jij ons op ons gemak en liet je de regie bij ons. Niets wat wij niet wilden en daar houden we van!
Je had zelf al de door ons uitgezochte fotolocaties verkend, waardoor we lekker snel aan de slag konden en we vlot van de ene plek naar de andere konden gaan. Zelfs toen de Domtuin gesloten was ging je even snel het universiteitsgebouw binnen en kreeg je het voor elkaar toch nog foto’s binnen te kunnen maken. En we hebben prachtige foto’s hieraan overgehouden!

Bedankt Erik!

Maaike & Jerry

 

Angelique en John
 • Angelique en John

 • Bruiloft op 10-04-2015

Beste Erik,

Vanaf ons eerste gesprek met jou was het voor ons al meteen duidelijk dat we jou als onze fotograaf wilde hebben op onze bruiloft. Je liet ons meteen op ons gemak voelen waardoor het net was alsof we met een oude bekende aan tafel zaten. Het klikte gewoon meteen. Het enthousiasme waarmee je over je vak vertelde en de interesse die je in ons toonde maakte het gewoon compleet. Nadat we voor jou hadden gekozen maakte je je beloftes meer dan waar. We hadden regelmatig contact en je dacht mee in het vinden van locaties en kwam met leuke ideeën voor onze grote dag. Ook jou tip voor de inzet van een tweede fotograaf bleek voor ons een juiste keuze te zijn.

De originele foto’s die in en om ons huis waren gemaakt van de ringen, jurk en schoenen waren echt een verrassing om terug te zien. Tijdens de fotoshoot met onze drie kinderen en twee bruismeisjes liet je zien dat ook omgaan met kinderen geen probleem is. Tijdens de ceremonie hebben we je niet eens opgemerkt en zijn van alle belangrijke momenten hele mooie foto’s gemaakt. Al na de ceremonie kregen wij de eerste positieve reacties te horen over jou van onze gasten, “wat een leuke fotograaf hebben jullie” klonk het regelmatig.

Tijdens de fotoshoot hebben we heel wat afgelachen en was het lekker gewoon even lekker ontspannen na alle drukte van de ochtend en begin van de middag. Je kwam met zoveel leuke ideeën en zelfs op de terugweg in de auto had je nog wat leuks in de planning voor als het donker zou zijn. “Maar alleen als jullie het willen hoor” en dat is nu precies Erik, niets moet en alles gaat in overleg. Maar ik zou geen moment twijfelen aan hem want de foto’s die ’s avonds gemaakt zijn zijn echt zo mooi geworden.

Ook na de bruiloft was het contact super, alles netjes zoals belooft en de verrassing die per post kwam was echt fantastisch, zo origineel.

Kortom voor ons was Erik de beste keus en wij zouden hem aan iedereen aanbevelen. Lekker gewoon, geen poeha, direct contact, snelle reactie, professioneel, vriendelijk, gewoon top.

Bedankt voor alles Erik,

Groetjes Angelique en John

Marianne en Christiaan
 • Marianne en Christiaan

 • Bruiloft op 12-09-2014

Haa Erik,

Of wij een stukje zouden willen schrijven voor op jouw site? Uiteraard.

Ik weet niet of je het je nog herinnert, al moeten we eerlijk zeggen dat we niet weten of we het je überhaupt gezegd hebben, maar je was niet direct onze eerste keus. Tot na het eerste gesprek. Dat veranderde de situatie. Naast dat je naar onze mening prachtige foto’s maakt, bleek je een gezellig en aangenaam gezelschap te zijn. Aan het einde van de avond van gesprek stond onze keuze al vast. Al zeiden we er nog even over na te denken.

12 september 2014. Niet alleen het feit dat wij elkaar het ja-woord mochten geven, maar ook het onvoorziene, maakte deze dag tot een onvergetelijke dag. Een verlate, en uiteindelijk gestrande trouwauto. De Ford Mustang. Die zou toch een mooie positie innemen binnen onze fotoshoot. En dan nog de anderhalf uur aan verloren tijd. Onder deze omstandigheden is het lekker als de fotograaf niet meegaat in de hectiek, maar rustig zijn gang gaat. En dat is wat je deed.

Verloren tijd, en dat grotendeels ten koste van de geplande tijd voor de fotoshoot. Het humeur mocht er niet onder lijden en met een goed moraal vertrokken we richting het Kasteelbos in Renswoude waar jij ons op de gevoelige plaat vast zou leggen. Na al een complete serie foto’s geschoten te hebben gebeurde het onverwachte. De oude, roestige Ford Mustang had al zijn krachten nog eenmaal verzameld en verscheen op het toneel. Dat vergrootte het plezier, en het aantal foto’s wat daarna nog geschoten werd.

Resumerend. Je bent op onze trouwdag aanwezig geweest zonder prominent aanwezig te zijn. Een goede eigenschap / kunde voor een fotograaf dunkt ons. Een flexibele opstelling, ook als zich onverwachte situaties voordeden, was je niet vreemd. En, niet geheel onbelangrijk, de geschoten foto’s zijn prachtig. Niet alleen de kwaliteit, maar ook het aantal mooie foto’s viel ons op.

Een logisch vervolg op de wat ons betreft fijne samenwerking is het regelen van het fotoboek. Het is een prachtig boek geworden met fraaie foto’s. Deze foto’s blijven voor ons een concreet en prachtig beeld bij de herinneringen aan deze dag.

Christiaan & Marianne

Ingrid en Taco
 • Ingrid en Taco

 • Bruiloft op 24-08-2014

Via via via kwamen wij terecht op de website van Erik. Zijn persoonlijke verhaal en aanpak sprak ons zo aan dat hij belandde op onze shortlist. Na een eerste afspraak was de keuze snel gemaakt. De benodigde klik was er. Erik dacht met ons mee en nam onze wensen serieus. Hij durfde ons ook te wijzen op onhandigheden in het programma. Daardoor verliep onze trouwdag vlekkeloos, afgezien van een regenbui, maar daar kon Erik niets aan doen ;-).

Vanaf de start een fotograaf om je heen was erg wennen, maar Erik dringt zich niet op en laat je rustig je gang gaan. Hij is prettig in de omgang en communicatief vaardig. Gedurende de dag merkten wij nauwelijks dat hij er was.

Na ons trouwen hebben we Erik ons trouwalbum laten maken. Daarbij hebben we vele opties gezien en uiteindelijk onze keuze gemaakt. Ook hierbij nam hij alle tijd voor ons. Wij hebben nu een prachtig album dat een blijvende herinnering is aan onze trouwdag.

Anne en Rob
 • Anne en Rob

 • Bruiloft op 22-09-2014

Erik’s the best! He gave us some last minute tips about how to help the day go smoother, had lots of great photo ideas, is super friendly and was a pleasure to have on our wedding day. And of course we are super happy with the photos! HIGHLY RECOMMENDED!!!

Diana en Patrick
 • Diana en Patrick

 • Bruiloft op 18-08-2014

Wij hebben Erik als bruidsfotograaf bij onze bruiloft gehad. Het begon dat ik een offerte met mijn wensen op een site neerzetten. Erik was bij deze site ingeschreven en belde als enige meteen terug. Andere hadden een mailtje gestuurd maar Erik belde persoonlijk op. Ik heb uitgelegd dat we voor hooguit 5 uurtjes een fotograaf nodig hadden (ik vond het wat spannend om bij het aan kleden een onbekende man erbij te hebben).

Onze dag zou een dag worden met een lach en een traan, dat was van te voren al bekend. Erik heeft zich betrokken en persoonlijk opgesteld. De klik tussen mij en Erik was al meteen ontstaan bij dit telefoongesprek. Omdat mijn aanstaande Erik nog niet kende, heb ik meteen een afspraak gemaakt bij ons thuis. Dit gesprek was ook heel open en gezellig. Ik heb toen persoonlijk ook aan gegeven dat ik het eng vind om op de foto te gaan. Erik stelde me erg op mijn gemak en het belangrijkste is voor mij geweest dat hij verder/door vroeg.

Ik voelde me meteen begrepen

Mijn aanstaande en ik hadden een goed gevoel bij Erik en Erik wilde heel graag ons fotograferen. Vervolgens hebben we goede afspraken gemaakt zodat hij er in plaats van 5 uur, 10 uur bij zou zijn. Toen we de prijs zagen die hij voor 10 uur vroeg waren we helemaal om.

Een week van te voren gingen wij met onze dj kijken op de locatie.Toen Erik dit hoorde, kwam hij spontaan ook kijken om samen mooie plekjes uit te zoeken met ons. Hij dacht mee en stond open voor onze ideeën.

Op de dag zelf kwam hij eerder dan afgesproken, dus gelukkig lekker op tijd. Erik was heerlijk rustig en overlegde met mij wat voor ideeën hij had. Met het opmaken en haren doen kwam hij soms even kijken en maakte een paar foto’s, daarna ging hij weer zijn eigen weg. Bij het aankleden heeft hij gewacht op mijn teken dat hij de foto’s kon maken. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Op de locatie ging het tijdens de fotoshoot regenen. Zo erg dat we moesten schuilen. Het was super om van Erik te horen, dat als we geen mooie fotoshoot konden maken, we de shoot een andere dag zouden overdoen… Gelukkig was dit niet nodig, omdat het later nog opklaarde.

Bij de ceremonie heeft hij zich helemaal aangepast aan de omgeving. Onze dag gasten hebben alles goed kunnen volgen, Erik liep totaal niet in de weg of voor iemand langs. De mooie emotionele momenten heeft hij ook mooi vast gelegd.

De hele dag hoorde Erik er gewoon bij

Naderhand hebben onze daggasten aangegeven dat Erik een prettig en aangenaam persoon was om als fotograaf te hebben. Onze bruidskindjes waren eerst onwennig tegenover Erik, maar Erik ging zo leuk met hun om dat ze later erg gek op hem waren en niet meer bij hem waren weg te krijgen! Uiteindelijk is Erik 11 uur geweest, zonder er meer voor te vragen.

Wij hebben geen spijt dat we Erik als bruidsfotograaf hebben gehad. Ook na de bruiloft hebben we nog steeds regelmatig contact en de foto’s waren snel bij ons binnen. Echt hele mooie foto’s, super kwaliteit en snelle levering. We kijken terug op een goede en prettige samenwerking. Ik zou iedereen hem aanraden! Je kan echt merken dat hij dit doet met hart en ziel!

Erik, nogmaals bedankt!! De foto’s zijn super geworden. Een mooi aandenken aan deze mooie en speciale dag!!!

Claudia en Dennis
 • Claudia en Dennis

 • Bruiloft op 11-12-2013

Beste Erik,

het is al weer bijna een maand geleden, maar ook langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk danken voor onze trouwreportage. Je hebt ons de gehele dag fantastisch begeleid en vastgelegd. Vooral dankzij jou kunnen we “de mooiste dag van ons leven” nog vele keren herbeleven. We vonden het superfijn dat je vooraf langskwam en meedacht over eventuele wensen en hoe we de dag het beste konden laten verlopen. Erg handig dat je van tevoren ook op de locaties was geweest en mooie plekken had uitgezocht. Ook het idee om deels een extra fotograaf mee te nemen is goed bevallen.

Op de goede momenten nam je de regie om het moment niet te missen en je stond altijd open voor suggesties. Geweldig ook dat we ’s avonds al een deel van de foto’s konden laten zien aan onze gasten vanwege je snelle acties. Zowel wij als de rest van de gasten hebben je manier van met iedereen omgaan gewaardeerd (ook al moest je af en toe je ellebogen gebruiken tussen de paparazzi 🙂

Bedankt voor het oog voor detail, je nabewerking, de prachtige foto’s, je inzet, kortom voor ALLES! We zullen je ook zeker bij anderen aanraden… en zelf wellicht ook nog eens een mooie shoot doen!

Met vriendelijke groet,

Dennis en Claudia

Claudia en Rakesh
 • Claudia en Rakesh

 • Bruiloft op 3 augustus 2012

Wat een geweldige dag!

Dat is wat je hoopt wanneer je de bruiloft plant. Je wilt heerlijk cliché één van de mooiste dagen in je leven creëren. Ondanks dat wij niet van de clichés zijn, is dat ons toch zeker wel gelukt! Erik heeft hierin voor ons een enorm grote rol gespeeld.

Vanaf het eerste contact voelde het voor ons goed. Erik is een rustige, geduldige en zeker ook galante man die goed luisterde naar onze wensen. Maar ook zeker keek hij naar het type mens die hij voor zich had. Waar houden wij van en waarvan totaal niet? Hij had veel vernieuwende ideeën om ons de meest prachtige herinnering te geven. Omdat wij graag een persoonlijke uitnodiging wilde laten maken stelde Erik een Pre-shoot voor. Dat zijn echt geweldige foto’s geworden. Het zelfde weekend ontvingen wij een leuke compilatie van de genomen foto’s en de onbewerkte foto’s via een opslag programma, waar ook Erik voor ons een account had aangemaakt. Zo konden wij een keuze maken welke foto’s wij graag bewerkt wilden zien. Zelf nam hij het initiatief om nog een paar extra foto’s die ook erg leuk waren te bewerken. Onze grote dag! Hij was heerlijk op tijd bij de bruid en maakte zich direct onderdeel van de dag zonder een duidelijke aanwezigheid te zijn. Erik maakte ook foto’s van de kleinste details en dat is waar wij ook zo van houden. De kleine details vergeet je na verloop van tijd. Opmerkelijk Buiten dat hij geweldige foto’s maakt, heeft hij ook nog eens oog voor andere details. Tijdens de lunch merkte juist hij op dat er nog geen drinken klaar stond en hielp een handje mee om alle pakken en flessen te slepen van plek naar plek. Geweldig met de kids Dat is hij zeker ook! Erik was ons voorgegaan naar de fotolocatie. Zo kon hij de mooie plekjes spotten en ideeën opdoen voor de shoot. Voor de meeste kids (ook voor volwassenen) is het een beetje raar om gefotografeerd te worden. Doordat hij de kids op een rustige manier liet zien wat het effect was van zijn aanwijzingen gingen ze al snel mee in de flow. Doordat hij er tot laat op de avond was, heeft hij ook het meest geweldige feest van de eeuw op de foto kunnen vastleggen! Erik was er tot 22.00 uur in de avond en iedereen voelde zich bij hem op het gemak. Hij heeft iedereen, ook als stel of gezin, op de foto gekregen. Zo konden wij alle gasten een persoonlijk bedankje sturen na de bruiloft.

Inmiddels is Erik onze fotograaf voor alles wat wij zelf niet vast kunnen leggen. Zakelijk en persoonlijk. Met een gelukkige glimlach en dankbaar kijken wij regelmatig terug naar onze mooie foto’s…

Claudia & Rakesh

Henk & Anne Marie
 • Henk en Anne Marie

 • Bruiloft op 11 november 2011

Waarom wij Erik aanraden als de fotograaf voor je bruiloft omdat? Omdat
…..Erik zich goed voorbereid en zich verdiept in alles….het verloop van de bruiloftsdag;
…..Je als bruid en bruidegom de hele dag en dus steeds het middelpunt blijft;
…..Erik discreet en rustig zijn gang gaat;
…..Erik snel door heeft wat belangrijk is voor de bruiloftsdag en voor het bruidspaar;
…..Erik oog heeft voor detail, b.v. een foto van de trouwringen met een persoonlijk tintje;
…..hij ook een foto maakt als de bruid zich aankleed…..als je dit aandurft!
…..hij een foto van de trouwschoenen van bruid en bruidegom maakt…….zo mooi naast elkaar;
…..hij foto’s van bruiloftsgasten met humor heeft neergezet;
…..hij foto’s net anders dan anders maakt. Alles mag, niets is gek;
…..of je nu 20 – 30 of zo als wij 60 bent…..alles kan niets moet;
…..hij oog heeft voor detail…onze kleinkinderen, de bruiloftsstaart, de ambtenaar in het stadhuis;
…..hij dan na de mooie dag, een prachtige reportage levert, waar je zelf nog alles mee kan!
Dus kies voor Erik want het wordt de mooiste dag van je leven en je kunt het nooit meer overdoen!

Groet en succes,

Anne-Marie en Henk.