Trouwen

Jullie gaan trouwen… Gefeliciteerd! Jullie kunnen nu beginnen met alle leuke dingen regelen. Een mooie locatie zoeken, een leuke ambtenaar, de kapper, visagie, en natuurlijk de jurk… En om jullie dag in beeld te brengen en een waanzinnige herinnering voor de rest van jullie leven te verzorgen: de bruiloftfotograaf.

Op deze website probeer ik jullie zo goed mogelijk een beeld te geven hoe ik te werk ga, wat ik voor jullie kan betekenen, welke kosten er aan verbonden zijn en misschien nog wel het allerbelangrijkste; de ervaringen van mijn klanten. Dit is namelijk waar het allemaal om gaat; dat jullie de mooiste dag van jullie leven hebben en dat ik daar als fotograaf een bescheiden bijdrage aan mag leveren. Onder Testimonials zal ik met regelmaat nieuwe ervaringen van bruisparen plaatsen.

Natuurlijk willen jullie ook een beeld krijgen van de foto’s die ik heb gemaakt. Onder Reportages staan voorbeelden van mijn meest recente opdrachten. Deze foto’s plaats ik alleen op mijn site in overleg met het bruidspaar.

Maar waarom zouden jullie mij graag op jullie bruiloft willen vragen om te komen fotograferen? Onder het kopje Stijl & werkwijze beschrijf ik hoe ik te werk ga. Wat mijn stijl van fotograferen is en hoe een “standaard” opdracht er voor mij uitziet. En dat is eigenlijk lastig te omschrijven, omdat iedere bruiloft weer uniek is. Dat maakt dit werk voor mij ook erg mooi. Aanwezig zijn op de mooiste dag van andere mensen, die iedere keer weer anders is. Echt waar, wees maar jaloers 🙂

Naast het maken van de foto’s, verzorg ik ook graag een mooi fotoalbum voor jullie. Want wat is er leuker dan de foto’s van jullie bruiloft te bekijken in een super mooi persoonlijk trouwalbum? Nog even terug naar die dag vol emoties: lachen, een kleine traan misschien, toch wel zenuwachtig en ‘the first look’. Ik hou zelf erg van de matte lay-flat pagina’s, wat betekent dat de pagina’s vlak zijn en doorlopen. Je kunt dus geweldig over de naad heen een foto plaatsen. Veel grote foto’s en daarnaast die belangrijke details, waar jullie zo veel tijd aan hadden besteed…

Naast deze informatie probeer in onder F.A.Q. veel gestelde vragen te beantwoorden. Dit is eigenlijk een soort van levend document; als ik vragen regelmatig zie terugkomen, neem ik ze op in de lijst.

Tussen alle bedrijvigheid door probeer ik ook mijn Blog nog bij te houden. Zo kunnen jullie een beetje een beeld krijgen van mijn reilen en zeilen.

Ik hoop iets van jullie te mogen horen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Erik Wardekker