MENU
fotoalbums in diverse soorten en maten

Het trouwalbum; een tastbare herinnering aan jullie mooiste dag!

Het trouwalbum
Als jullie de mooiste foto’s hebben uitgezocht, willen jullie vast ook een album waarin deze foto’s tot hun recht komen en dat je aan iedereen kunt laten zien. Het verhaal van jullie mooiste dag, verwerkt in een prachtig trouwalbum. En dit verzorg ik graag voor jullie. Twijfel je nog? Uiteraard kunnen jullie ook na de bruiloft nog besluiten om een album door mij te laten ontwerpen. Tijdens ons kennismakingsgesprek laat ik diverse trouwalbums en stalen zien, zodat jullie de verschillen tussen de albums en materialen kunnen zien en voelen.

Verschillende albums
Jullie kunnen kiezen uit diverse albums. Er is voldoende keuze in bijvoorbeeld omslagen zoals: linnen of echt leder en er zijn ook diverse mooie fotocovers mogelijk. Daarnaast kunnen jullie de kleur en het aantal pagina’s kiezen.

Hoe ga ik te werk
Na dat ik jullie dag heb vast gelegd, ontvangen jullie van mij digitaal de foto’s. Jullie maken een selectie van de foto’s die jullie het meeste aanspreekt. Net die ene lach, of die blik… Dat zijn keuzes die jullie zelf het beste kunnen maken. Uit deze selectie kiezen jullie een aantal foto’s die jullie in een album willen. Vaak zijn dit de foto’s die echt het verhaal vertellen van jullie dag.

Ontwerp
Vervolgens ga ik met de door jullie gekozen foto’s een album ontwerpen. Voordat het album gedrukt wordt, krijgen jullie altijd het ontwerp te zien, waarop jullie commentaar kunnen geven. Want hoewel we van te voren bespreken wat jullie mooi vinden, kan het zomaar gebeuren dat zo’n opmaak nog 1 of 2 keer heen en weer gaat voordat hij helemaal naar jullie wens is. Missen jullie nog foto’s in het album, of staan er foto’s in die jullie er  bij nader inzien toch liever niet in willen, dan pas ik dit aan. Dit doen we om het album helemaal perfect te maken, want het wordt jullie album, waar jullie nog vaak in willen kijken en laten kijken. Dan moet het toch helemaal naar jullie zin zijn!

Ouderalbums
Naast een mooi album voor jullie zelf, is het mogelijk ouderalbums te bestellen. Een klein boekje wat een kopie is van jullie trouwalbum. Perfect om cadeau te geven aan je (schoon)ouders als een herinnering aan jullie prachtige dag.

Prijzen trouwalbums
De digitale trouwalbums zijn er door de verschillende keuzes in verschillende prijsklassen. Er is al een erg mooi trouwalbum vanaf Euro 399,-

Kijk mee hoe E&M hun album voor het eerst bekijken!

MOGELIJKHEDEN

MIJN DIVERSE ALBUMS

OUDERS ALBUM

Handgemaakt
Hoogwaardige kwaliteit
10x10 cm
Diverse stoffen om uit te kiezen
Jullie kiezen de foto's, samen maken we de indeling

75 EURO

TROUW ALBUM

Handgemaakt
Hoogwaardige kwaliteit
25x25 cm
Diverse stoffen om uit te kiezen
Jullie kiezen de foto's, samen maken we de indeling

399 EURO

ALBUM DELUXE

Handgemaakt
Hoogwaardige kwaliteit
30x30 cm
Diverse stoffen om uit te kiezen
Jullie kiezen de foto's, samen maken we de indeling


599 EURO
CLOSE