MENU

E&M

Op een trouwbeurs spraken wij Erik voor het eerst. Wij voelden meteen een klik en zijn stijl paste naar onze mening erg goed bij ons. In het proces naar de bruiloft toe verliep de communicatie altijd erg fijn. Erik heeft een open houding, denkt met je mee en stelt je op je gemak. Hij luistert erg goed naar jouw wensen voor je mooiste dag. Wij hebben van te voren ook een pre-wedding shoot gedaan. Dit was erg fijn om elkaar al een beetje te leren kennen. Op onze bruiloft heeft Erik prachtig foto's gemaakt. Wij, maar ook onze gasten vonden hem een aangename toevoeging op onze dag en het eindresultaat (ook het trouwalbum, waar heel veel keuze in is) vinden wij fantastisch! Bedankt!

01
06

V&A

Wij kwamen Erik in september 2018 tegen tijdens de Open trouwroute dag bij het Oude Magazijn. Zijn werk sprak ons erg aan en de klik was er ook na een kennismakingsgesprek en een korte fotoshoot. De keuze voor een fotograaf op 'onze' dag was daarna snel gemaakt. In de loop naar onze bruiloft hebben we goed contact gehad. Tijdens een pre-wedding shoot kregen we alvast een voorproefje en handige tips voor de dag zelf. Dat beloofde al veel goeds. Op onze bruiloft heeft Erik prachtige foto's gemaakt. Hij was er, maar we merkten het eigenlijk niet. Een groot compliment. Wij raden De Bruiloftfotograaf zeker aan.

02
06

A&N

We zijn erg blij dat we Erik zijn tegengekomen en als fotograaf op onze bruiloft hadden. Erik denkt met je mee, communiceert helder en transparant en heeft ook nog eens prachtige foto's en een prachtig album gemaakt, dat helemaal voldoet aan onze wensen.
Erik als fotograaf op je bruiloft voelt alsof je er een gezellige daggast bij hebt, maar tegelijkertijd was hij onopvallend op de momenten waarop dat nodig was. Zeker een aanrader!

03
06
De Bruiloftfotograaf

J & E

Erik is een hele fijne fotograaf die prachtige foto's maakt. Hij heeft onze gehele bruiloftsdag mogen vastleggen en wij zijn onwijs tevreden over hem! Hij luistert goed en je voelt je snel op je gemak bij hem. Dank voor alles Erik!

04
06

P en M

Erik is een topper! Heel blij dat hij onze fotograaf was en deze speciale dag mocht vastleggen. Leuk in omgang en goed in z'n werk.
Het eindresultaat was in 1 woord geweldig.

05
06

L & J

Drie jaar geleden hebben wij Erik ontmoet. De klik was er vanaf moment één. Ruim twee jaar geleden hebben we een lifestyle shoot gedaan. Erik stelde ons gelijk op ons gemak en we konden helemaal onszelf zijn. Die foto's waren fenomenaal. Afgelopen september zijn wij getrouwd en voor ons was er geen twijfel: Erik moest onze bruiloft fotograferen. En wat was het gelijk weer vertrouwd! Erik is vakkundig, weet wensen om te zetten naar beelden, kan je op je gemak stellen. Erik heeft niet alleen oog voor het bruidspaar, maar ook voor de bruiloftsgasten. De gasten liepen met hem weg en andersom. Erik is op een fijne, gezellige manier aanwezig, maar straalt ook rust en vertrouwen uit. Dat zie je aan de foto's, de dag is precies vastgelegd zoals het was. De emoties, het plezier, de liefde. Erik, mede dankzij jou was het een onvergetelijke dag. Ontzettend bedankt!

06
06
CLOSE