MENU

Tijdens een OpenTrouwroute in Amersfoort leerde ik X en J kennen in Het Centraal Ketelhuis. We raakten aan de praat en al snel ontdekten we onze gezamenlijke passie voor fotografie en reizen. De plannen voor hun bruiloft klonken fantastisch en ik was direct enthousiast om hun grote dag vast te leggen.

Getting ready, de voorbereidingen van de bruid

De bruiloft was op een koude winterdag in december. Ik begon de dag thuis bij X terwijl ze zich klaarmaakte voor de bruiloft. Het was een prachtig moment om bij te mogen fotograferen terwijl de kapper en visagist hun werk deden. Ik kon alle details mooi vastleggen, van haar jurk en schoenen tot haar ringen en jurk. En tussendoor kijk ik dan af en toe even bij X en maak ik foto’s van haar en de sfeer in huis.

Trouwringen-op-bloem-closeup-macro

 

De first-look

Hoewel het buiten fris was, besloten X en J om hun first-look buiten te doen met de prachtig rood verkleurde bladeren van de bomen op de achtergrond. Het was een lief en intiem moment dat ik met plezier vastlegde.

First-look-buiten-mooie-kleuren-bladerenBruidegom-bekijkt-bruid-first-look

Fotoshoot op industriële locatie

Vervolgens gingen we naar het Energiehuis in Dordrecht voor de fotoshoot. Deze locatie is erg fotogeniek vanwege de oorspronkelijke elementen die behouden waren gebleven na de restauratie van het pand. Dus een combinatie van industrieel en warm tegelijk. Hier kon ik de interactie tussen X en J mooi vangen.

Fotoshoot-bruiloft-bruidspaar-industriele-omgeving

Portret-bruidegom-industriele-omgeving-energiehuis-dordrechtFotoshoot-kleuren-bijzonder-bruidspaarBruidspaar-trap-hand-in-hand-zwartwitBruid-bruidegom-jurk-pak-boeket-lichtBruid-bruidsmeisje-licht-jurk-industrieelBruidspaar-lift-bruidsmeisje Fotoshoot-bruiloft-bruidspaar-industriele-omgeving-rood-kleurBruid-bruidegom-elkaar-aankijken-industrieel-lichtBruidspaar-samen-industrieel-boeket-kus

Een trouwlocatie om van te smullen

Toen we klaar waren met de fotoshoot, gingen we naar restaurant Suzie Q in Den Haag, waar de ceremonie en het feest zouden plaatsvinden. Dit restaurant staat bekend om haar innovatieve en creatieve keuken van de eigenaresse en chef-kok. Bij aankomst werden we ontvangen door Daphne, de weddingplanner van Not Just Another Wedding Company, die alles tot in de puntjes had voorbereid. Hierdoor konden X en J zich volledig ontspannen en genieten van hun dag! De ceremonieruimte was mooi aangekleed en de muziek stond op scherp toen X met haar vader en moeder naar voren kwam. Het was een persoonlijke ceremonie met zelf gekozen muziek die het verhaal nog specialer maakte. Het was ontroerend om te zien hoe X en J samen met hun familie en vrienden genoten van het moment.

Bruidegom-bruidsmeisje-lopen-samen-naar voren-spannendBruid-loopt-naar-altaar-voren-met-ouders-weggevenBruidegom-wacht-op-bruidVader-van-de-bruid-geeft-bruid-aan-bruidegom

Bruidspaar-plezier-samen-ceremonie Bruidspaar-houden-elkaars-handen-vast Bruid-en-bruidegom-samen-tranen-geluk Getrouwd-kus-bruidspaar Bruidspaar-samen-ceremonie-handen-vasthouden-intiem-moment

Na de ceremonie hebben we met alle gasten foto’s gemaakt in de naast gelegen haven. Een mooie omgeving waar we prachtige foto’s konden maken met de boten en het water op de achtergrond.

Spontane-groepsfotoBruid-krijgt-knuffel-van-vader3-generaties-ring-laten-zien-oma

Diner, speeches en herinneringen

Daarna was het tijd voor het diner dat Suzie Q had verzorgd. De gasten zaten aan twee lange tafels en genoten van heerlijk eten en drinken terwijl er enkele lieve woorden werden gesproken tijdens een speech.

Bruiloft-eten-samen-lange-tafel-kaarsen-gedektBruiloft-eten-samen-lange-tafel-kaarsen-gedekt-borden Oma-legt-hand-op-schouder-bruid

 

Party Party

En dan het feest, dat was echt een knaller. De openingsdans zette de toon en toen enkele vriendinnen verkleed als kerstvrouw binnenkwamen, ging het dak er echt af. Het was een fantastische dag en ik voelde me vereerd om er deel van uit te maken en deze herinneringen vast te leggen voor X en J.

Openingsdans-bruid-bruidegom-firstdance-eerste-dans Intiem-moment-openingsdans-first-danceBoeket-gooien-tijdens-bruiloft

CLOSE