MENU

Onlangs kwam ik op internet zo’n foto tegen met een quote erbij. Die zie je natuurlijk wel vaker, en de één is dan weer wat leuker/gevatter dan de andere, maar deze bleef me wel bij: “Collect moments, not things”. Leuk, maar beetje een open deur dacht ik. Op een later moment, toen ik een uitvaart mocht vastleggen voor een familie, moest ik er nog eens aan denken. Ik besefte me dat deze korte tekst eigenlijk heel belangrijk is en bedacht me dat dit eigenlijk wel de mooiste reden is om een album te laten maken van je bruiloft.

Je kunt de foto’s op je computer bewaren, maar je wilt eigenlijk de herinneringen bij de hand hebben. Het eerste jaar na je bruiloft weet je nog precies wat je beste vriendinnen droegen, wie er allemaal op jullie bruiloft waren en hoe het weer op jullie dag was. Maar later wil je nog eens zien hoe blij en trots je moeder keek toen jullie elkaar het ja-woord gaven. En hoe die ene studievriend van vroeger toch maar mooi op jullie feest kwam, helemaal uit Parijs!

Zo mocht ik de bruiloft van I & T vastleggen. Nadat zij de foto’s hadden ontvangen,  mocht ik een mooi album voor ze maken. De foto’s waren dan al wel klaar, maar de indeling van het boek, de kleuren en soorten stof die gebruikt worden,… dat was nog een beste keuze. Uiteindelijke kozen zij voor kleuren die ook terugkomen op hun uitnodigingen en in het bruidsboeket. Zie hieronder het resultaat.

herinneringen in een trouwalbumherinneringen in een trouwalbumherinneringen in een trouwalbumherinneringen in een trouwalbum herinneringen in een trouwalbumherinneringen in een trouwalbumherinneringen in een trouwalbum

herinneringen in een trouwalbumherinneringen in een trouwalbum

CLOSE