MENU

Het hele jaar door zou je kunnen trouwen. Bij mooi weer lekker buiten in het bos of op de heide en verwacht je wat minder mooi weer dan kies je voor zekerheid en zoek je een passende binnenlocatie. Alle seizoenen van het jaar bieden dus mogelijkheden om jullie bruiloft uniek te maken. Maar net als vele anderen heb ik wel zo mijn voorkeur voor een specifiek seizoen: de herfst. Een heerlijk zonnetje, met wat wind erbij waardoor het niet te warm is. En als de bladeren aan de bomen dan verkleuren en een soort van Indian Summer ontstaat dan wordt ik echt blij!

Met M & M ben ik  in oktober op pad geweest. De bruiloft stond gepland voor het voorjaar en om alvast aan elkaar te wennen, mooie foto’s te maken en daardoor met meer vertrouwen aan de dag te beginnen, hadden we afgesproken om de pre-weddingshoot in oktober te doen in het bos. En wow, wat ben ik trots op hen en op deze foto’s. Als het goed en vertrouwd voelt, waardoor je gewoon echt jezelf kunt zijn en kunt lachen zoals jij bent, elkaar kust omdat dat goed voelt en de natuur ook nog een beetje meehelpt, dan is dat echt fantastisch.

Maar goed, dat is mijn mening. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het me vooral weten en wil je ook zo ontspannen op de foto? Stuur me een bericht.

En ben je benieuwd naar een mooi voorbeeld van een bruiloft in het bos, bekijk dan de foto’s van J & E. Zij trouwden in het bos De Treek in Leusden.

pre-weddingshoot in het bospre-weddingshoot in het bospre-weddingshoot in het bospre-weddingshoot in het bospre-weddingshoot in het bos pre-weddingshoot in het bos pre-weddingshoot in het bos pre-weddingshoot in het bos

CLOSE